Usluge

Usluge

NOVOGRADNJE, REKONSTRUKCIJE, ADAPTACIJE

Osnovna djelatnost naše tvrtke jest visokogradnja, bilo da je riječ o novogradnjama, rekonstrukcijama ili adaptacijama. Specijalizirani smo za izvođenje svih oblika građevinskih radova (od rušenja i demontaža, do izvedbe armiranobetonskih, metalnih, drvenih i zidanih konstrukcija), jednako kao i različitih vrsta obrtničkih radova (sve vrste zidarskih, krovopokrivačkih i kamenarskih radova). Ujedno vršimo koordinaciju i izvedbu drugih obrtničkih radova s dugogodišnjim provjerenim kooperantima (limarski, stolarski, bravarski, gipsarski, staklarski, keramičarski, soboslikarsko-ličilački i podopolagački radovi, kao i svi drugi radovi na izvedbi instalacija zgrade).

Prilikom svakog izvođenja radova služimo se najsuvremenijim alatima, strojevima i transportnim sredstvima, jednako kao i najkvalitetnijim materijalima, a sve faze realizacije naših usluga i izvođenja redovito nadziremo kako bismo osigurali njihovu vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo krajnjega korisnika.

Također nudimo usluge osmišljavanja i uređenja eskterijera i interijera, kao i savjetovanja oko rješavanja složenih i zahtjevnih graditeljskih zahvata.