O nama

O nama

OD MALOG OBRTA DO USPJEŠNE GRAĐEVINSKE TVRTKE

Tvrtku BOST d.o.o. za građevinarstvo i trgovinu osnovao je 1993. godine građevinski inženjer Stjepan Benić, iako njezini korijeni sežu još u daleku 1968. godinu, kada je obrtnik i zidar Božo Benić u Dubrovniku i formalno pokrenuo vlastiti građevinski obrt.

Iako je spomenuti obrt svoj put započeo na manje zahtijevnim rekonstrukcijama, dogradnjama i adaptacijama, s godinama je postao specijaliziran za sve oblike visokogradnje. Ipak, strast prema izgradnji obiteljskih kuća i vikend kuća za odmor postupno su ga profilirale u jedan od vodećih malih dubrovačkih građevinskih obrta, koji je zahvaljujući svojoj stručnosti i kvaliteti izvedenih radova diljem južnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije (od Pelješca do Konavala) s vremenom postao vrlo prepoznatljiv i cijenjen.

1993. obrt preuzima građevinski inženjer Stjepan Benić, koji osnivanjem tvrtke BOST d.o.o. uspješno nastavlja i širi njeno poslovanje, a tvrtku jednako uspješno vodi i danas. Iako je njezina osnovna djelatnost i dalje ostala visokogradnja, tvrtka danas pruža i druge usluge, poput savjetovanja u graditeljstvu, te osmišljavanja i uređenja vanjskih i unutarnjih prostora.

Mali građevinski obrt tako je postupno izrastao u iznimno uspješnu dubrovačku građevinsku tvrtku, jednu od malobrojnih koja se može pohvaliti svojom četrdestogodišnjom prisutnošću na dubrovačkoj građevinskoj sceni i impresivnom brojkom novogradnji, rekonstrukcija i adaptacija. Stoga je to zasigurno najbolji pokazatelj njezinoga uspješnog poslovanja, a zadovoljni investitori svakako su najbolji jamac njene kvalitete.